Cursuri teatru – actorie Bucuresti

Trupa Arthesium ofera cursuri de teatru si actorie in Bucuresti. Daca ti-ai dorit intotdeauna sa cuceresti scena, bucurandu-te de aplauzele spectatorilor, te putem ajuta. Experienta noastra in cursuri de teatru si actorie este ceea ce cauti. Te putem ajuta sa-ti indeplinesti visul: sa-ti joci rolul cu gratie, controlandu-ti emotiile si bucurandu-te de fiecare final al piesei asa cum meriti.

Vrei sa urmezi cursuri de teatru-actorie in Bucuresti?

Vino alaturi de trupa Arthesium. Iata ce ai de castigat!

Cu ajutorul nostru, vei invata o multitudine de lucruri noi despre teatru, despre actorie si despre tine ca om. Vei descoperi lumea minunata a scenei si te vei putea bucura de o multime de beneficii. Iata principalele lucruri pe care le ai de castigat, alaturi de noi:

 • iti vei imbunatati dictia si vei invata tehnici de pronuntie
 • vei invata cum sa improvizezi
 • vei capata aptitudini scenice
 • iti vei dezvolta imaginatia
 • vei reusi intr-un final sa-ti controlezi emotiile

Inscrie-te la un curs de teatru sau la un curs de actorie acum! Cursuri teatru – actorie in Bucuresti – Trupa Arthesium

Daca iti doresti sa inveti cum sa-ti stapanesti emotiile, sa faci din fiecare discurs sau fiecare rol pe scena un succes, trupa de teatru Arthesium te poate ajuta. Vino si inscrie-te la aceste cursuri de teatru pe care le realizam in Bucuresti,  iar dupa finalizarea perioadei de curs te asteapta si o oportunitate unica: poti intra in stagiunea trupei Arthesium si vei ramane in echipa realizand spectacole impreuna cu trupa.

Lanseaza-te acum in acest domeniu artistic cu ajutorul cursurilor de teatru si actorie organizate de trupa Arthesium!

Ce vei invata la cursurile Arthesium?

Fiecare dintre cursurile Arthesium, fie ca este vorba despre un curs de teatru sau curs de actorie, cuprinde urmatoarele module practice:

 • Exercitii de dictie
 • Module de improvizatie si miscare scenica
 • Joculete de actorie
 • Tehnici de actorie si regie
 • Lucrul pe text (poezie, monolog, piesa de teatru)
 • Exercitii de dezvoltare a imaginatiei
 • Tehnici de pronuntie, intonatie si respiratie
 • Realizarea spectacolelor de teatru
 • Controlul emotiilor

In cadrul tuturor programelor educationale oferite de noi, vei putea invata alaturi de specialisti ce presupune viata pe scena si cum poti sa ajungi sa practici aceasta profesie de vis: profesia de actor. Vei invata despre comportamente scenice si despre lucrul cu textul, de la oameni care practica aceasta profesie zilnic. Astfel, vei putea acapara din experienta lor si vei avea ajutorul unor specialisti la fiecare pas.

Cum te poti inscrie la un astfel de curs?

 
Inscrierea e simpla, ne poti contacta telefonic: 0724187845

De ce sa alegi trupa Arthesium?

Motive pentru care sa urmezi un curs de actorie sau un curs de teatru la noi

Exista nenumarate modalitati prin care poti urma astfel de cursuri in ziua de azi. Insa noi iti propunem o abordare aparte a cursurilor. Fiind la baza o trupa de teatru si de actorie, trupa Arthesium are experienta directa in domeniu, lucrand zilnic cu actori, promovand zilnic aceasta meserie in cadrul spectacolelor.

Cursuri de actorie online sau cursuri de teatru online VS.  cursurile practice de teatru si actorie – Cum poti invata mai usor despre acest domeniu?

Trupa de teatru Arthesium sustine periodic spectacole, asa incat ceea ce poti invata de la expertii acestui domeniu, nu poti acapara atat de usor in alte moduri, fara expunerea directa la astfel de experiente. Nu vei putea invata, spre exemplu, in baza unor cursuri de actorie online sau a unui curs de teatru online tot ceea ce vei putea invata alaturi de o trupa care practica zilnic ceea ce te invata.

Vino sa experimentezi cu adevarat teatrul si actoria in cadrul acestor cursuri de teatru – actorie organizate de trupa Arthesium!

Cursuri teatru Bucuresti – Cursuri actorie Bucuresti – Inveti de la profesionisti!

Fie ca alegi un curs de teatru sau un curs de actorie, trebuie sa stii ca latura practica a acestuia este o parte destul de complexa. Cu totii putem invata anumite principii si teorii cu privire la un domeniu de activitate. Insa punerea lor in practica si mai ales practicarea lor la nivel de arta, este cu totul altceva.

Va trebui sa inveti sa rostesti cu o anumita intonatie textele, va trebuie sa inveti sa-ti depasesti barierele si tracul de scena, sa iti controlezi emotiile si sa fii un orator desavarsit. In plus, va trebui sa-ti joci rolul ca si cand personajul ar face parte din tine.

Cum poti invata toate acestea intr-un mod rapid, profesionist si placut in acelasi timp? Bineinteles, alegand cursurile de teatru si actorie din Bucuresti, dezvoltate de trupa de profesionisti – trupa de teatru Arthesium.

Cui ne adresam cu aceste cursuri?

Cursurile dezvoltate de trupa noastra se adreseaza tuturor celor interesati de a intra in lumea magica a teatrului si actoriei. Insa, exista o conditie in ceea ce priveste varsta participantilor.

Cursuri de actorie adulti

Pentru a te putea inscrie la un astfel de curs, trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 15 si 50 de ani. Aceasta este principala conditie.

Cursuri de teatru adulti

Toti cei ce vor sa invete teatru, sa se dezvolte si sa ajunga pe scena, intr-un mod profesionist, sunt invitati la cursurile sustinute de catre trupa de teatru si actorie Arthesium. Daca ai intre 15 si 50 de ani, esti pasionat de teatru si vrei sa urmezi un curs in aceasta directie, te asteptam.

Cat dureaza cursurile?

Cursurile sunt impartite pe mai multe etape, avand o durata de 2 ore si 30 de minute / saptamanal. Toate cursurile se desfasoara in weekend, pentru a-ti oferi posibilitatea de a participa, fara sa-ti incurci programul obisnuit si rutina zilnica. In plus, fiecare weekend este un prilej minunat de relaxare, de a invata ceva nou si de a pune o caramida in plus la dezvoltarea ta.

Unde se aceste cursuri de actorie si teatru?

Trupa Arthesium organizeaza cursuri de teatru si actorie in Bucuresti. Fiecare curs se  la sediul Arthesium.

Inscrie-te acum la cursuri

de actorie in Bucuresti!

Vrei sa faci din pasiunea ta pentru filme o meserie? Vrei sa inveti ce presupune viata pe scena si vrei sa te bucuri la aplauzele publicului pentru fiecare prestatie minunata pe care ai facut-o pe scena? Inscrie-te chiar acum la un curs de actorie in Bucuresti, organizat de trupa noastra.

Inscrie-te la cursuri de teatru in Bucuresti!

Daca preferi teatrul, avem pentru tine o serie creativa de cursuri de teatru in Bucuresti. Si in aceasta directie te poti dezvolta, ajungand sa te bucuri de rezultate si de oportunitati unice. Poti ramane chiar alaturi de trupa noastra, dupa terminarea cursului, pentru a sustine spectacole. Sau poti porni spre un drum victorios in teatru, pe cont propriu.

Cursuri teatru – actorie Bucuresti

Cat costa cursurile Arthesium?

Costul pentru un astfel de curs este de 200 RON / lunar. Altfel spus, pentru doar 200 RON vei beneficia de 10 ore de curs, pe luna, alaturi de profesionisti care practica zilnic actoria si teatrul si au format din aceste profesii adevarate stiluri de viata.

Trupa de teatru Arthesium

Acolo unde este teatru, suntem si noi!

Trupa Arthesium este o trupa de teatru si actorie din Bucuresti formata din oameni pasionati de teatru, pasionati de scena si de arta. In fiecare zi, cei din trupa Arthesium respira arta, traiesc actoria si teatrul nu doar prin prisma expertizei in domeniu, ci ca un adevarat stil de viata. Contacteaza-ne pentru detalii sau pentru a te inscrie la cursurile noastre!

Bucurosi sa imparta detalii cu tine si sa-ti raspunda la orice nelamuriri, membri trupei asteapta sa ii contactezi. Ne poti adresa orice intrebare la telefon: 0724187845

 
Inscrierea e simpla, ne poti contacta telefonic la: 0724187845